
Nekoć popularno okupljalište poslovne scene, restoran Bistro Apetit kojeg je do nedavno vodila Agrokorova marketinška agencija Unex, dobilo je novog vlasnika i glavnog chefa – Marina Rendića. Rendić je vrlo poznato ime u gastronomskim krugovima, vodio je svoj restoran Pepenero u Novigradu i bio konzultant zagrebačkog restorana Time.
>>> VIDEO: Roboti od 400 hamburgera na sat kradu tinejdžerske poslove
Na službenom otvorenju koje se u srijedu održalo u Apetitu, okupile su se brojne poznate ličnosti kako bi Rendiću pružile podršku na novom poslovnom putu. Rendić, koji planira Apetitu vratiti staru slavu, najavio je da će se u pripremi hrane voditi čistim okusima, izvlačeći maksimum iz namirnica isključivo hrvatskog podrijetla, a u tome će mu pomoći tim koji broji 18 ljudi koji vjeruju u njegovu filozofiju. Na meniju apetita navodno će se svakodnevno nuditi 15-ak jela.
>>> Slatki gastro transfer: Petra Jelenić nova je pastry chefica Bluesuna
Prije nego što je prije gotovo deset godina otvorio Pepenero, Rendić je svoja kulinarska umijeća usavršavao u Nomi u Kopenhagenu, Arzaku, u španjolskom restoranu u San Sebastianu, a pripremanje slastica usavršio je kod Lorette Fanella u Enotecha Pinchiorri u Firenci.